Regulamentul concursului „Provocarea Tortilla Chips – Comic Con 2015”

Perioada desfasurarii concursului: 27 aprilie– 3 mai 2015

 

■ organizatorul concursului „ Provocarea Tortilla Chips – Comic Con 2015” Organizatorul concursului este S.C. SamMills Distribution S.R.L. cu sediul in str. Libertatii, FN,  Loc Apahida, jud Cluj Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/1220/2000, Cod unic de inregistrare RO13467530, cont bancar RO45BTRL01301202893588XX deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin Director General Rus Petronel, numita in cele ce urmeaza “organizatorul”.

■ durata si modul de participare In perioada 27 aprilie – 3 mai 2015 SamMills Distribution organizeaza prin intermediul canalului online Facebook concursul ”Provocarea Tortilla Chips – Comic Con 2015”. Cei care se inscriu in concurs trebuie sa raspunda la cel putin una din cele sapte provocari expuse pe parcursul celor sapte zile de concurs (care pot include si folosirea unei pungi de SamMills Tortilla Chips- diverse sortimente), intrand astfel in tragerea la sorti zilnica organizata prin intermediul site-ului random.org. Castigatorii vor fi anuntati prin intermediul canalului Facebook.

■ dreptul de participare Pot participa la concursul ”Provocarea Tortilla Chips – Comic Con 2015” persoanele fizice cu varsta de peste 13 ani. Participantii se pot inscrie in fiecare zi din cele sapte zile de concurs dar pot castiga doar un singur premiu. Angajatii si colaboratorii SamMills Distribution, precum si sotii sau rudele acestora pana la gradul al II-lea inclusiv, nu au dreptul de a participa la concurs.

■ desemnarea castigatorilor La finalul perioadei de concurs (04.05.2015) are loc extragerea castigatorilor cu ajutorul site-ului random.org si anuntarea lor pe canalul Facebook.

■ acordarea premiilor Persoanele care au fost desemnate castigatoare vor primi in functie de provocarea zilei premii constand in invitatii la evenimentul East European Comic Con Bucuresti pentru accesul de o zi sau trei zile. Un participant poate castiga un singur premiu. In cazul neconfirmarii acceptarii premiului in maximum 24 de ore de la extragere, se reia procedura si se va extrage un nou castigator. Invitatiile la eveniment se vor putea ridica de la locatia evenimentului.

■ responsabilitatea SamMills Distribution nu isi asuma responsabilitatea pentru orice poate determina imposibilitatea confirmarii de acceptare a premiilor sau a bunei desfasurari a activitatilor descrise in prezentul regulament, ca urmare a unor restrictii de natura tehnica, a politicii financiare, sau a altor limitari. Prin inscrierea la concursul descris in prezentul regulament, participantii isi exprima acordul pentru:

• primirea de mesaje in scop de marketing direct, inclusiv promovarea serviciilor sau a facilitatilor oferite de SamMills Distribution;

• organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi datele si imaginea castigatorilor concursului in vederea anuntarii publice a numelor acestora, a orasului de domiciliu si a premiilor castigate, in conformitate cu legislatia in vigoare.

■ conditiile de acordare a premiilor Premiile vor fi acordate castigatorilor cu obligatia ca acestia sa indeplineasca urmatoarele conditii:

• pot fi declarati castigatori numai participantii cu varsta intre 13 si 99 de ani, care confirma acceptarea premiului pe canalul Facebook in termenul de 24 de ore de la extragere si revendica premiul la locatia evenimentului prezentand un act de identitate. Participantii cu varsta sub 14 ani trebuie sa fie insotiti de un tutore legal;

• castigatorii sa nu fie declarati descalificati, ca urmare a nerespectarii prezentului regulament

■ taxe Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul fiscal, precum si orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura,

■ reclamatiile Orice reclamatie legata de desfasurarea concursului se va face in scris, in termen de 5 zile de la data la care s-a produs evenimentul reclamat. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.

■ publicarea regulamentului Acest regulament poate fi solicitat in scris la sediul SamMills Distribution, din strada Libertatii, FN, loc Apahida, Cluj si poate fi citit gratuit pe www.tortillachips.ro.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.