Inscrie-te in concursul nostru aici: https://www.facebook.com/SamMillsTortillaChips si poti castiga un super mouse de gaming Logitech PROTEUS CORE:

maxresdefault
G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse dispune de primul senzor cu rezolutie de 12.000 DPI din lume si ofera posibilitatea ca greutatea si senzorul sa-i fie ajustate pentru a maximiza potentiala victorie.

G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse dispune de primul senzor cu rezolutie de 12.000 DPI din lume si ofera posibilitatea ca greutatea si senzorul sa-i fie ajustate pentru a maximiza potentiala victorie.
G502 Proteus Core iti permite sa calibrezi senzorul la caracteristicile reflectorizante si fizice ale fiecarei suprafete de gaming, reconfigurandu-se pentru o perfomanta optima. Vei dobandi astfel viteza maxima de tracking si detectare minima a suprafetei atunci cand mouse-ul este ridicat, pe orice suprafata de gaming.

Pentru a maximiza performanta si senzatia fizica, G502 Proteus Core iti permite sa ajustezi greutatea si balansul prin plasarea a pana la cinci greutati de 3,6 g in corpul mouse-ului.
Pentru a fi in total control, poti folosi Logitech Gaming Software pentru a repartiza orice comanda sau macro la unul din cele 11 butoane programabile, datorita procesorului 32-bit ARM ce controleaza memoria interna a mouse-ului.

Senzorul mouse-ului G502 Proteus Core dispune de tehnologia exclusiva Logitech G Delta Zero. Cu ajutorul rezolutiei ajustabile de la 200 pana la 12,000 DPI, mouse-ul ofera un tracking si capacitate de reactie de neegalat si poate detecta miscare la 300 inci pe secunda.

G502 Proteus Core iti permite sa calibrezi senzorul la caracteristicile reflectorizante si fizice ale fiecarei suprafete de gaming, reconfigurandu-se pentru o perfomanta optima. Vei dobandi astfel viteza maxima de tracking si detectare minima a suprafetei atunci cand mouse-ul este ridicat, pe orice suprafata de gaming.

Pentru a maximiza performanta si senzatia fizica, G502 Proteus Core iti permite sa ajustezi greutatea si balansul prin plasarea a pana la cinci greutati de 3,6 g in corpul mouse-ului.

Pentru a fi in total control, poti folosi Logitech Gaming Software pentru a repartiza orice comanda sau macro la unul din cele 11 butoane programabile, datorita procesorului 32-bit ARM ce controleaza memoria interna a mouse-ului.

Senzorul mouse-ului G502 Proteus Core dispune de tehnologia exclusiva Logitech G Delta Zero. Cu ajutorul rezolutiei ajustabile de la 200 pana la 12,000 DPI, mouse-ul ofera un tracking si capacitate de reactie de neegalat si poate detecta miscare la 300 inci pe secunda.

Regulamentul concursului „Back 2 school”

Perioada desfasurarii concursului: 18 septembrie– 30 septembrie 2015

 

■ organizatorul concursului “Back 2 school”

Organizatorul concursului este S.C. SamMills Distribution S.R.L. cu sediul in str. Libertatii, FN,  Loc Apahida, jud Cluj Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/1220/2000, Cod unic de inregistrare RO13467530, numar de inregistrare in registrul de evidenţa a prelucrarilor de date cu caracter personal: 1014, cont bancar RO45BTRL01301202893588XX deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin Director General Rus Petronel, numita in cele ce urmeaza “organizatorul”.

■ durata si modul de participare

In perioada 18 septembrie – 30 septembrie 2015 SamMills Distribution organizeaza prin intermediul canalului online Facebook concursul ” Back 2 school ”. Cei care se inscriu in concurs trebuie sa trimita o fotografie cu ei alaturi de cat mai multi colegi de clasa si o punga de Sam Mills Tortilla Chips, intr-un comentariu la postarea care anunta concursul online, intrand astfel in tragerea la sorti  din 30 septembrie 2015, organizata prin intermediul site-ului random.org. Castigatorii vor fi anuntati prin intermediul canalului Facebook.

■ dreptul de participare

Pot participa la concursul ”Back 2 school” persoanele fizice care detin un cont de Facebook. Participantii se pot inscrie in concurs cu o singura poza postata intr-un singur comentariu. Angajatii si colaboratorii SamMills Distribution, precum si sotii sau rudele acestora pana la gradul al II-lea inclusiv, nu au dreptul de a participa la concurs.

■ desemnarea castigatorilor

La finalul zilei de 30 septembrie 2015 are loc extragerea castigatorilor cu ajutorul site-ului random.org si anuntarea lor pe canalul Facebook.

■ acordarea premiilor

Persoana care au fost desemnata castigatoare va primi un premiu constand intr-un mouse Logitec PROTEUS CORE. In cazul neconfirmarii acceptarii premiului in maximum 24 de ore de la extragere, se reia procedura si se va extrage un nou castigator.

■ responsabilitatea

SamMills Distribution nu isi asuma responsabilitatea pentru orice poate determina imposibilitatea confirmarii de acceptare a premiilor sau a bunei desfasurari a activitatilor descrise in prezentul regulament, ca urmare a unor restrictii de natura tehnica, a politicii financiare, sau a altor limitari. Prin inscrierea la concursul descris in prezentul regulament, participantii isi exprima acordul pentru:

• primirea de mesaje in scop de marketing direct, inclusiv promovarea serviciilor sau a facilitatilor oferite de SamMills Distribution;

• organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi datele si imaginea castigatorilor concursului in vederea anuntarii publice a numelor acestora, a orasului de domiciliu si a premiilor castigate, in conformitate cu legislatia in vigoare.

■ conditiile de acordare a premiilor Premiile vor fi acordate castigatorilor cu obligatia ca acestia sa indeplineasca urmatoarele conditii:

• pot fi declarati castigatori numai participantii care confirma acceptarea premiului pe canalul Facebook in termenul de 24 de ore de la extragere si revendica premiul prin comunicarea datelor de expediere a premiului. Participantii cu varsta sub 14 ani trebuie sa fie insotiti de un tutore legal;

• castigatorii sa nu fie declarati descalificati, ca urmare a nerespectarii prezentului regulament

■ taxe

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul fiscal, precum si orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura,

■ reclamatiile

Orice reclamatie legata de desfasurarea concursului se va face in scris, in termen de 5 zile de la data la care s-a produs evenimentul reclamat. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.

■ publicarea regulamentului Acest regulament poate fi solicitat in scris la sediul SamMills Distribution, din strada Libertatii, FN, loc Apahida, Cluj si poate fi citit gratuit pe www.tortillachips.ro.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.